🌺 BRUIDSMOEDER?!

♡ Wat een spannende periode om naar uit te kijken: je (schoon)dochter gaat trouwen! Iets om naar uit te kijken, maar ook periode van afsluiten.
♡ Misschien ben je al druk met alle voorbereidingen die erbij komen kijken? Is de trouwjurk al uitgezocht? En heb je al nagedacht over wat jijzelf aan gaat trekken? Want ook jij staat die dag natuurlijk een beetje in de spotlights!
♡ Op die ereplaats, naast de bruid en bruidegom, is het natuurlijk superfijn wanneer jij je happy voelt en straalt in kleding die 100% past bij jou!
♡ Tijdens een kleur- & stijladvies zul je ontdekken wat jouw mooiste kleuren, modellen en kledingstijl is, en bij welke winkels je terecht kunt!
♡ Ga jij meestal voor de 'veilige' keus qua kleding, maar wil je nu echt eens iets anders, wat tegelijkertijd wel super mooi staat? Maak een afspraak en kom gezellig langs!
♡EN..... deze adviezen kun je natuurlijk ook toepassen op al je andere kleding!!!

(Is de trouwjurk nog niet uitgezocht? Kom dan gezellig samen voor een advies!😍)

Wie weet tot snel!? Ik heb er zin in!

Hilda

Lees meer

Nooit meer in de verkeerde outfit op je werk verschijnen!

Wie kent het niet: de keuzestress bij het kiezen van de juiste outfit voor op je werk! Iedere keer opnieuw bedenken: wat kan wel en wat kan echt niet?! Wat wil je uitstralen? En wat 'mag'?

Dresscode
Ieder bedrijf heeft zo zijn vaak onuitgesproken dresscode. Het is dan ook lastig bepalen hoe jij je mag kleden. Moet je juist heel formeel gekleed gaan? Mag het ietsje informeler, maar nog wel rustig en klassiek? Werk je in een hip bedrijf en mag je zelf ook hip gekleed gaan? Of zijn er vrijwel geen regels?

Ongeschreven regels
Toch zijn er eigenlijk altijd algemene ongeschreven regels die altijd en overal gelden. Dan gaat het bijvoorbeeld om wat er niet toegestaan is zoals: slippers, sandalen, korte broek, te korte rok, te open/diep decolleté, te strakke kleding waarbij onderkleding zichtbaar wordt, ongewassen en ongestreken kleding, versleten en verwassen kleding etc.

Wat dan wel?
Vraag/doe onderzoek naar de dresscode van jou bedrijf! Er zijn een aantal dresscodes die je kunnen helpen om de juiste keuzes te maken.

Casual Dresscode
Eigentijdse en comfortabele (vrijetijds)kledingstijl, zonder strenge regels of voorschriften.

Smart Casual Dresscode
Hippe, modieuze, creatieve en nette kledingstijl, waarbij een mix van smart (netjes/chic) en casual (vrijetijd) gedragen wordt.

Business Casual Dresscode
Nette, simpele en klassieke kledingstijl, waarbij een mix van zakelijke en casual kleding gedragen wordt.

Business Dresscode
Zakelijke en formele kledingstijl

Bedrijfscultuur
Het is belangrijk te onderscheiden voor welk type bedrijf je werkt, en welke functie je hebt. Heb je veel of weinig zakelijk klantcontact? Werk je voor een creatief bedrijf, een bedrijf met een informele en moderne bedrijfscultuur, of juist voor een bedrijf met een heel formele bedrijfscultuur.

Kleurcontrasten
Net als het type bedrijf, is het van belang om welke functie je uitvoert te vertalen naar de juiste kleding en kleurcontrasten. Heb je een leidinggevende functie? Moet je overwicht en autoriteit uitstralen? Heb je veel klantcontact?

Tijdens een uitgebreid zakelijk advies help ik je graag bij het vinden van de juiste outfit die past bij jou! én bij de functie die je uitvoert en het bedrijf waarvoor je werkt! Zodat jij nooit meer in de verkeerde outfit op je werk hoeft te verschijnen!

Organiseer je liever een zakelijke workshop voor je bedrijf? Ook dat is mogelijk! Neem contact op voor de mogelijkheden!

Lees meer

Is kleding belangrijk?

Het is tegenwoordig niet meer raar om kleur en stijladvies te krijgen. Het is niet meer alleen voor de 'rich and famous'. Juist steeds meer vrouwen willen graag dat hun uiterlijk klopt met hun innerlijk.

Maar is kleding dan zo belangrijk, zul je denken? Het gaat toch om het innerlijk? Ja, inderdaad! Maar hoe kan een ander een juiste indruk krijgen van jou innerlijk? Juist...door het uiterlijk. Met je uiterlijk, je houding, je kleding, je gezichtsuitdrukking communiceer je zoveel!

Het lijkt misschien een hele uitgave, zo'n kleur-, en stijladvies. Maar denk je eens in welke miskopen je je bespaard! Hoe gericht je kunt gaan shoppen, of juist kleding kunt laten hangen omdat je weet dat t niet bij jou past. En wat zul je stralen in kleding die echt bij je past!

Wil jij dat anderen een juiste eerste indruk van jou krijgen?

Lees meer